Over Bianca

“Geboren en getogen in Delfgauw (Zuid Holland) als jongste in een gezin van 9 kinderen. Mijn ouders hebben aan de wieg gestaan van een mooi innovatief familiebedrijf in de tuinbouw en hadden weinig tijd om zich met de opvoeding van de kinderen te bemoeien. Zo zorgden de oudere zussen en broers voor de jongere kinderen. Van jongs af aan was ik al aan het werk om een zakcentje te verdienen en mee te helpen in de huishouding. Het leren ging mij makkelijk af. Ik haalde mijn HAVO diploma en ging ik aan de slag met de vervolgopleiding. Never een dull moment bij ons thuis. En zo is het zelfstandig ondernemen er met de paplepel ingegoten”.

Ik kan inmiddels weg zeggen dat deze opvoeding mij heeft gevormd. Ik zie de karaktereigenschappen van mijn ouders bij mijzelf terug: aanpakken, positief denken, resultaat- en doelgerichtheid. Maar ook de eigenschappen: direct, ongeduld en perfectionisme.

Mensenmens

Daarnaast werk ik graag samen in een team en vind ik het heel leuk om mensen en partijen met elkaar te verbinden. Mijn drijfveren zijn zichtbaar in een Management Drives profiel. Wil je hier meer over weten? Ik stuur het je met plezier toe.

Vrijetijd

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Fietsen op de wielrenfiets of e-bike, pilatusles, in de sportschool, een heerlijke wandeling op het strand of in het bos. ’s Winters sta ik graag op de skies. Mijn zoon voetbalt. Ik vind het heerlijk om zijn voetbalwedstrijd te kijken en te helpen op de voetbalvereniging. Gezelligheid met vrienden en familie.

Werkervaring

Ik ben een flexibele, financiële en administratieve duizendpoot met veel kennis en werkervaring. Na het afronden van mijn opleiding heb ik ruim 25 jaar gewerkt in diverse (sleutel) functies. Onder andere bij banken, accountantsorganisaties en in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik aan de werkgeverskant gestaan in een familiebedrijf. Ik begrijp goed hoe ondernemers denken en welke risico’s en wettelijke verplichtingen er op hun pad komen.

Spin in het web

Als ik de spin in het web mag zijn en structuur en orde mag aanbrengen in de organisatie, dan ben ik op mijn best. Zodat de ondernemer zich kan richten op de corebusiness en er voordeel voor de ondernemer en het personeel wordt behaald.

 

Een goed voorbeeld hiervan is het flexibel keuzemenu voor de werknemers:

Hierbij wordt aan de hand van de wens van de ondernemer en de werknemers een keuzemenu van arbeidsvoorwaarden vastgesteld. Zo kan de werknemer kiezen uit het menu voor bijvoorbeeld een fiets, extra vrije dagen of een hoger maandelijks autobudget of een eenmalige uitkering in december. Aan de hand van de huidige wet- en regelgeving zoek ik de meest voordelige fiscale regeling erbij voor de ondernemer en de werknemer. Ondernemer en werknemer tevreden = Win win situatie.

Altijd zoeken naar de beste oplossing

Softwarekennis

Koffie drinken

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Laten we samen een kop koffie drinken. Daar ben ik gek op 🙂