Diensten

Met mijn hands-on mentaliteit en scherpe blik op de financiële processen binnen uw bedrijf, breng ik uw financiële administratie snel op orde. Heeft u liever iemand die voor een bepaalde periode op interim basis bij u werkt, bijvoorbeeld tijdens ziekte, zwangerschap, ontslag of onderbezetting op de afdeling? Dat kan natuurlijk ook! Ik ga ervoor om samen met u een succesvol en een financieel gezond bedrijf neer te zetten.

Managementinformatie

Door uw cijfers op de juiste manier te monitoren, zorg ik ervoor dat de kwaliteit van uw managementinformatie inhoudelijk sterk verbetert. Maandelijks ziet u in één oogopslag hoe uw onderneming ervoor staat. Met mijn scherpe blik en jarenlange ervaring met het opstarten en voeren van financiële administraties kan ik u helpen om de kosten binnen uw onderneming te verlagen.

Gesprekspartner

Daarnaast ben ik een gedegen gesprekspartner voor externe contacten, zoals de accountant, banken en verzekeringsmaatschappijen. Met mijn hands-on mentaliteit neem ik u veel werk uit handen waardoor u zich kunt richten op het ondernemerschap.

BiSDiensten